Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Familjekonstellationer heldagsworkshop med Candra Karlholm

mars 16 @ 10:00 f m - 5:30 e m

kr 990

Välkommen till heldagsworkshop på Fridhem i Stjärnsund! Med systemiska konstellationer (familjekonstellationer), utforskande samtal, meditation, rörelse m.m. undersöker vi vad som ger autentisk kraft och tillfredsställelse och vad som står i vägen för den. Vi tränar oss på att hitta inre förankring, medveten närvaro och medkänsla för såväl oss själva som för andra.

*Under söndag 17/3 finns också möjlighet att boka in individuell session med Candra. För mer info se hemsida eller mejla (se nedan).

Man kan använda konstellationsuppställning för att undersöka alla möjliga typer av frågor och problem, t.ex. ang. hälsa, relationer, pengar och karriär.

Konstellationsledaren arbetar med en person i taget som börjar med att definiera det som hen vill undersöka. Sedan ställer man upp representanter för relevanta personer eller aspekter (dessa utses bland deltagarna i gruppen) och observerar dynamiken mellan dem. De vägleds av det som metodens grundare Hellinger kallar ”the knowing field”. Konstellationsledaren kan sedan utifrån sin observation och kunskap komma med vägledning för att stödja utvecklingen mot läkning, större medvetenhet och kärlek.

Det här är ett tillfälle att få uppleva metoden i ett meditativt och kärleksfullt rum tillsammans med Candra Karlholm. Eftersom många av oss bär på liknande historier är det ofta givande för alla att ta del av en konstellation, vare sig man är klient, representant eller åskådare. Du är välkommen till den här dagen i vilken som helst, eller samtliga av de rollerna och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av metoden.

Priset för workshopen är 990 kr som betalas vid bokning. Detta pris inkluderar lunch, middag och fika. Eventuellt boende bokas direkt med kursgården Fridhem. Kontakta Mikaela: photo@mikaelalarm.se. För info om kursgården se www.frid.nu.

Info och anmälan per mejl eller sms till Candra: 0702-311015 candra@spreadtheword.nu. Antalet platser är begränsat.

Candra Karlholm har utbildats av Svagito Liebermeister som kombinerar metoden med traumahealing och Oshos aktiva meditationer.

Mer info finns på candrakarlholm.com.

“Falling in love you remain a child; rising in love you mature. By and by love becomes not a relationship, it becomes a state of your being… Not that you are in love – now you are love.” Osho

Detaljer

Datum:
mars 16
Tid:
10:00 f m - 5:30 e m
Pris:
kr 990