Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gongbad och kristallskålar

november 29, 2015

150 kr
Kom och upplev helande unika vibrationer som hjälper dig att slappna av så att läkning sker.Vi börjar med några lätta yogaövningar. Sedan blir det djupavslappning till kristallskålarnas sköna klara klang. Det övergår i Gongbad då Gongens vibrationer sköljer igenom ens inre och en sällan djupavslappning kan ske bortom tid och rum.Både kristallskålarna och Gongen har en förmåga att balansera och harmonisera det som behövs just nu.

Gongen har funnits i många olika delar av världen sedan lång tid tillbaka.

Kristina har studerat med Tone of life, Abby DelSol, Tom Soltron och gongmästaren Mehtab Benton 2012.

Utdrag av Mehtabs bok Gong Yoga: ”Stimulerar körtelsystemet till bättre fungerande nivå. Hjälper också att omorganisera känslomässig energi och känslor som är sammanknutna i kroppsstrukturen och följaktligen påverkar sinnet. Den andliga läkande kraften av gongen är möjligen bäst förstådd
med dess förmåga att skapa ett icke ordinärt tillstånd av transcendental verklighet och att få kontakt med väldigheten bortom det begränsade självet. Detta utrymme, om endast för en kortvarigt stund, är gongen en portal till, till det som alltid har existerat och alltid kommer att göra”.

Så varmt välkomna till en välgörande kväll. Kl 19-­20.45. Kostnad 150:­-

Kristina 0225 180881, kristina@montelius.se

Detaljer

Datum:
november 29, 2015
Pris:
150 kr

Arrangör

Kristina Montelius
Telefon:
0225 180881

Plats

Fridhems Kursgård