Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Helig Cacao Ceremoni

november 20 @ 6:00 e m - 8:00 e m

Vi samlas som en stam under ceremonin i ett utrymme av kärlek och respekt med levande musik från djupt inkännande musikere. Alla är också välkomna å ta med instrumenter å jamma med senere i ceremonien.
Vi arbetar med allt som kommer till ytan under ceremonin, resan är inåt men ändå kommer det att ge krusningseffekter inom gruppen och våra interaktioner de närmaste dagarna.  All läkning som sker spontant inom ceremonin kommer att gynna alla vi kommer i kontakt med efteråt.
Denna resa leder oss potentiellt in i en djup övergångsrit till den mystiska världen av helande, hämtar förlorade delar av oss själva och förbinder oss med kraftdjursandledare i det undermedvetna riket så att vi kan bära vår visdom vidare i denna vakna värld.
Vi öppnar upp för att arbeta med den subtila energikroppen där vi kan frigöra blockeringar i vårt flöde av prana, känslomässig kropp där vi kan släppa undertryckta känslor, mental kropp där tankar smälter in i materia och vi skapar vår verklighet och fysiska kropp där sjukdomar potentiellt kan lösas.
Detta inre arbete kommer att försiktigt vägledas av medicinen från Ceremonial Cacao på ett mycket heligt sätt för att öppna oss och ta oss ur det tänkande sinnet, resa med ljud att ansluta till våra guider och fördjupning i våra centra…
Vi kommer hem ….
Cacao användes av flera forntida mesoamerikanska samhällen inklusive mayakulturerna som en underlättare i visionen att söka efter sina inre guider och under heliga ritualer och ceremonier.  Det finns en osynlig magi i denna gudomliga elixir som kände igen dessa kulturer som ansåg att det var en helig dryck som skulle konsumeras ceremoniellt.  Cacao-elixiret kan fungera som en andlig guide för att försiktigt vägleda oss att återansluta med förlorade delar av oss själva.  Denna jordmedicin kommer att röra sig genom dig och kan frigöra några blockeringar som hålls i kroppen, i vissa kanske till och med stimulera matsmältningssystemet och njureorgan som ger en mild rensning av tjocktarmen och stimulerar flödet av prana rundt kroppen.
Vi arbetar med högkvalitativ ceremoniell kakao från Sydamerika.  Ceremoniell kakao är gjord av hela organiska kakaobönor.  Dessa bönor passerar genom en fermenteringssprocess som är nödvändig för att kultivera sin optimala smak och aktivera vissa naturliga komponenter.  Bönorna rostas sedan vid låga temperaturer eller till och med soltorkade, skalen handskalas sedan och stenmalas på traditionellt sätt till en tätt massa som håller kvar alla de ursprungliga fetterna och näringsämnena i sin naturliga balans till skillnad från kakaopulver.
Ceremoniell kakaoelixir är inte en supermat det är en supernaturlig mat, rik på magnesium, krom, koppar, kalcium, mangan, zink, svavel, järn och fosfor, rikligt  i antioxidanter och uppmuntrar frisättningen av endorfiner som dopamin i hela kroppen som underlättar symtomen på PMS och depression genom att öka vårt humör och innehåller två neurotransmittorer PEA (fenyletylamin) med smeknamnet kärleksmolekylen och anandamid lycka kemikalien uppkallad efter sanskrit ordet Ananda som betyr lycka och glädje.
Om ni vill testa å andas lite så kommer Silje å ge er en försmak av lördagens Rebirth andning med å introdusere er till ett flytande, icke aggressivt sätt att arbeta med andningen och kroppen.
Genom att flytta pranisk energi genom kroppen kan processen ofta ge energi, få en till å slappna av, frigöra emotionella blockeringar och minnen från tidigare viktiga livshändelser kan också dyka upp på en sådan djup resa.
Skriv en sms till 0730425727 eller epost til siljeulvine@gmail.com om du vil vara med på cacaoceremonien så vi vet hur mycket cacao vi skal göra.
Rekommenderad donation 50-100 kr
Äta inte en tung måltid innan ceremonien, frukt är best en timma innan om du behöver eta nåt.
Ta med kopp til ceremonien & en vattenflaska for å hålla dig hydratiserad. Ta också gärna med eget fårskinn/täcke om du vill. Det finns yogamattor och filtar.
Kärlek,
Julia, Kenny, Johannes & Silje
(10% går til Fridhem)

Detaljer

Datum:
november 20
Tid:
6:00 e m - 8:00 e m