Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hiao healing och mantrasångskurs

januari 8, 2016 - januari 10, 2016

kr 1950

I det vackra Stjärnsund har vi möjlighet att bjuda in till en unik kurs med en av mina bästa vänner, Parvati, Petra-Maria Reicher. Genom att vi lyssnar inåt i en meditativ stämning kan vi uppleva hur ljudvibrationerna påverkar oss och för oss närmare kärnan av oss själva.

Kroppens spänningar avspeglas i rösten. Genom ljudmeditationer i kombination med enkla rörelser hjälper Parvati deltagarna att lösa upp spänningar i energikroppen och den fysiska kroppen. Ljud är inte bara den fysiska vibration som våra öron kan förnimma.

Kursinnehåll: Röstövningar i kombination med enkla rörelser. Meditations upplevelser av det helande ljudet inom oss. Mantrasång.

Uppgifter om kursen: Kursen startar 17:00 på fredagen den 8 januari 2016 och avslutas 15:00 söndagen den 10 januari.

Kursledaren: Parvati är i grunden operasångerska och har ägnat hela sitt vuxna liv åt musik och meditation. När hon för ett tiotal år sedan blev svårt sjuk sökte hon en väg för att hela sig själv. Under en resa till Indien kom hon i kontakt med mantrasång. Det förändrade hennes liv. Genom djupa inre upplevelser av det helande ljudet läkte hon sig själv och utarbetade den metod för självutveckling och healing som hon kallar för HIAO healing. Sedan dess har hon delat sin metod med många kursdeltagare i flera olika länder.

Kostnader och anmälan: Pris för kursen: 1950 kr. Anmälan skickas till Matilda Gomis tusenbocker@gmail.com Ange namn, adress, telefonnummer, emailadress och önskemål kring kost och logi. 950 kr betalas vid anmälan till BG 190-6569, Matilda Gomis. Om kursen skulle ställas in får du tillbaka hela anmälningsavgiften. Resterande del av avgiften betalas kontant vid ankomst till Fridhem. Ytterligare information kommer att skickas ut till anmälda deltagare i god tid innan kursen. Sista anmälningsdag är tisdagen den 8 december 2015.

Mat och logi: För att fullt ut uppleva effekten av HIAO-healing kursen rekommenderar Parvati alla deltagare att bo på Fridhem. Om du inte har möjlighet till det, ordna så att någon annan tar hand om dina dagliga åtaganden under kursen. Kostnad för helpension på Fridhem med vegetarisk kost och logi för hela helgen: 1000kr/flerbäddsrum 1200kr/dubbelrum (Om du inte bor på Fridhem är det möjligt att betala enbart för måltiderna.) Kostnad för kost och logi betalas vid ankomst till Fridhem. Vid avbokning senare än en vecka i förväg debiteras fullt pris för kost och logi.

Plats: Stiftelsen Stjärnsund Fridhems Kursgård Bruksallén 16 770 71 STJÄRNSUND

Språk: Kursen kommer att hållas på enkel engelska. Om du behöver översättning till svenska går det att ordna, ange i sådana fall det vid anmälan. Hemsida och länk: För att läsa om Parvati och henne arbete besök www.hiao-healing.com under fliken Hiao-healing kan du se en video med Parvati och tidigare kursdeltagare.

Kontakt: Vid frågor kontakta Matilda Gomis 070-0370436, säkrast kvällstid. Eller tusenbocker@gmail.com

Detaljer

Börjar:
januari 8, 2016
Slutar:
januari 10, 2016
Pris:
kr 1950