Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Rebirth session with live musik

november 21 @ 3:00 e m - 5:00 e m

Vi ALLA kommer in i denna värld med att andas In och vi lämnar ALLA denna värld med att andas Ut. Frigörande Andning/Rebirthing är det mest naturliga som vi människor gör. Vi behöver andas för att överleva. Det är något vi gör 24/7 trehundrasextiofem dagar om året!

Att lära dig att andas naturlig är ett verktyg som kan förändra ditt liv.

Det kommer finnas magiske musikere som spelar djupt inkännande musik, Johannes Åhrberg, Julia Carroll & Kenny Sjöstedt + med förtryllande instrumenter och sång.

Jag, Silje som är värd for Rebirth delen, gick andningspedagog-utbildning 2011-2012 i Australia. Jag har fasciliterat hundretals av andningscirklar. Jag ger också private; 1-1 Rebirthsessions. För dig som inte har upplevt frigörande andning tidigare: Detta är inte en workshop där vi lär dig hur du andas. Vi kommer att hålla ett tryggt och kärleksfullt utrymme och lära dig en speciell typ av andningsmönster som gör att du kan gå djupare in i dig själv, ditt undermedvetna och ditt nervsystem. Varför? För att släppa gamla begränsande berättelser som håller dig fast, gamla undertryckta känslor som vid en tid inte har blivit kända och uttryckta, hjälpa att skapa lugn & känna in tidigare erfarenheter, ansluta till din härkomst, befria din kropp från gammal spänning och så mycket mer. Andningsarbeten är djupgående! Detta är ett sätt att träffa din egen interna healer. Vi människor är större än vad vi har blivit lärda att tro. Vi kan läka oss själva med vårt eget andetag. Denna workshop är ett bra tillfälle att göra det!

Frigörande andning är en resa inåt, det handlar också om en resa utåt – en resa i världen, att ta plats i den, leva kreativt. Det är en resa mot att känna sig själv, mot en känsla av tillhörighet.

Ät inte en tung måltid innan workshopen, lite frukt är bäst en timme innan.  Ta med en vattenflaska för att hålla dig hydratiserad, vi har yogamattor och filtar men du är alltid välkommen att ta med en personlig filt eller fårskinn för extra komfort.

Platsen är: Fridhem, Sörbosalen

Vänligen kom 10 eller 15 minuter tidigare så behøver vi inte venta på nån när vi starter.

Finns 15 platser, så först tillI kvarn.

För att säkra dig en plats skicka en sms till 0730425727 eller epost till siljeulvine@gmail.com

Utbyte: rekommenderad donation 100 – 550 (normalpris: 550. Vi vill at alla skal kunne vara med så ”betal det du kan” är det som gjelder. Om du inte har möjlighet å ge donation så ta kontakt så ordner vi nåt)

Har du nån frågor, ring Silje &

Swish 0730425727

Varmt välkommen ♥

Detaljer

Datum:
november 21
Tid:
3:00 e m - 5:00 e m