Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Retreat ”Finn dig själv bortom dina präglingar och mönster” med Kicki Silverbern

juli 13, 2015 - juli 16, 2015

3.800 kr

Välkommen till det sköna och fridfulla Stjärnsund där vi tillsammans några dagar lever i lugn och harmoni och utforskar oss själva på djupet. Under retreaten har vi paus mitt på dagen med möjlighet att utforska omgivningarna, gå ner till sjön och bada eller bara vara. Vi kommer att ha guidade meditationer, upplevelseövningar och läkande ceremonier. Influerat av den schamanska traditionen där vi använder det indianska medicin hjulet som en arketypisk symbol för psykiskt växande. På kvällarna umgås vi tillsammans efter den sista kvällsmeditationen.

Jag som leder retreaten har arbetat som kognitiv terapeut i 20 år med lång erfarenhet av psykoterapi och att leda retreater. Till vardag arbetar jag med gruppterapi och enskild terapi på ett HVB-hem för missbrukare, samt utbildar terapeuter på Bergströms sedan en del år tillbaka. Utbildar också mindfulnessinstruktörer. Under mitt andliga sökande har jag gått en hel del olika kurser vilket har berikat mig som människa och fått mig mer och mer att inse att jag är en andlig varelse i en fysisk kropp.

Temat för årets retreat är att hitta sig själv, den man är bortom alla mönster och präglingar som format en.  Vi skapar om oss själva och låter oss bli de vi vill vara. Kanske kan vi mentalt föda oss på nytt och låta livet få en omstart!!

Varmt välkommen du som vågar se och och möta dig själv i djupet av din själ och ditt hjärta!

Kursdatum: 13 juli kl. 12.00 till 16 juli kl. 14.00

Kurskostnad: 3800 kr, då ingår retreat och helpension i flerbäddsrum med vandrarhemsstandard. Dubbelrum 4100 kr, enkelrum 4400 kr. Maten på Fridhem är vegetarisk. Mer info om Fridhems Kursgård www.frid.nu

Att ta med: Mjuka kläder, badkläder, vattenflaska, skrivbok och penna, lakan och handdukar.

Hur man anmäler sig: Skicka ett mail till catarinalagerstrom@yahoo.se med ditt namn, adress, telefon och önskemål om ev dubbel/enkelrum samt ev kostallergier. Sätt in 500 kr i anmälningsavgift på konto i Handelsbanken, cl 6460 konto 535444958, var tydlig med avsändare. Mer info Catarina tel. 073-7441491

 

Välkommen till några underbara dagar i idyllen Stjärnsund

Detaljer

Börjar:
juli 13, 2015
Slutar:
juli 16, 2015
Pris:
3.800 kr

Arrangör

Catarina Lagerström
Telefon:
073-7441491
E-post:
catarinalagerstrom@yahoo.se

Plats

Fridhems Kursgård
Webbplats:
www.frid.nu