Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Retreat tillsammans med Mooji Sangha Stjärnsund

mars 6 - mars 10

För de av oss som inte har möjlighet att resa till Indien vill vi erbjuda en möjlighet att vara tillsammans i Mooji babas anda i Stjärnsund.

Under Moojis sista vecka i Rishikesh kommer Stjärnsunds Sangha att ordna tyst retreat onsdag – söndag den 6-10/3 på Fridhem.

Programmet kommer att vara att se den dagliga satsangen från Rishikesh kl 11.00 samt laga mat och äta lunch tillsammans i tystnad. När Sahajas bhajan grupp Sahaja Jai spelar i Rishikesh så sjunger vi tillsammans med dem. Övrig tid disponerar man själv som man vill, och kan njuta av Stjärnsunds vackra natur ensam eller tillsammans. Eventuellt ser vi en Silent sitting från Sahaja med Mooji på kvällarna. Yogamattor finns om du vill göra din egen yoga.

Det kostar inget att vara med på själva retreaten men vi delar på kostnaden för maten och hör av dig om du önskar boende på Fridhem för att enklare kunna göra detta till din egen retreat.

Vi kommer att följa Guidelines för sangha grupper under retreaten.

Anmälan samt info om kostnad skickas på mail till Stjärnsunds sangha på stjarnsund.mooji@gmail.com snarast. eller sms på tel 070-2411945

Detaljer

Börjar:
mars 6
Slutar:
mars 10