Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

”Silence of the Heart” Påsk Retreat med Paul Hurcomb

april 18, 2019 @ 5:00 e m

kr 2600

”Silence of the Heart” Påsk Retreat med Paul Hurcomb

5-dagars retreat på Fridhems Kursgård, Stjärnsund, Sweden

18/4-22/4 2019

Välkommen att delta tillsammans med Paul på en 5-dagars retreat satsang, meditation, tystnad och själv -inquiry på den vackra kursgården Fridhem i Dalarna, som ligger i norra delen av mellersta Sverige. Det kommer att finnas gott om tid att vila i naturen eller njuta av dagliga yoga och egna övningar eller umgås vid brasan och sjunga bhajans. Större delen av dagen kommer att vara i tystnad.

Huvud fokus i denna retreat är att upptäcka kraften i tystnaden i ditt hjärta. Att stoppa och vara stilla. Att se inåt och hitta din egen sanna natur. Retreaten erbjuder en möjlighet att upptäcka det sanna jaget som är bortom vårt sinnes identitet och personhistoria.

Om Paul
Paul tillbringade många år som praktiserande Buddhist fram till 2002, då han hade ett djupt uppvaknande från mind till närvaro. Detta ledde till möten med sin lärare Mooji i Indien och därifrån en naturlig öppning att hålla möten och retreater. Pauls tillvägagångssätt är naturligt och spontant, han kombinerar en djup närvaro med en direkt, enkel och tydlig riktning för andlighet. Under dessa retreater erbjuder Paul en inbjudan att komma direkt in i förverkligandet av att vara.
”Self knowledge is not informational, it is to know your Self as that which is prior to all information”

Program
Vi kommer att ha meditation, Satsang, Yoga och Bhajans, samt utrymme för djup vila och kontemplation

Yoga ledd av Mariananda Karlberg. 

Hjärtat av Radical Devosion Trond Erland Sigvartsen and Linda Grahn kommer att hålla i Bhajans mer info: http://radicaldevotion.no

När

Ankomst och in check : torsdag den 18 april kl 15-17
Retreaten börjar kl 17.00 med praktisk information
Middag: 18.00
Retreaten slutas med lunch  på Måndag den 2:a och därefter städning och utcheck 15.00

Praktiskt

Fridhems Kursgård ligger i centrum av byn Stjärnsund.
Fridhems Kursgård är Stiftelsen Stjärnsunds kurscenter, ett center som startade 1984 som en andligt community efter inspiration från Findhorn Foundation i Skottland. Det har sedan dess besökts av många andliga lärare under åren och har mestadels drivits frivilligt av människor som bor i eller runt om Stjärnsund. Idag fungerar kursgården också som ett vandrarhem när det inte är fullbokat. Huvudbyggnaden är en röd träbyggnad från 1885 med en vacker matsal, 2 stora kurs rum, ett litet meditationsrum, healing rum, sovrum med totalt 30 bäddar, en sällskapsrum, ett vandrarhem kök och en själv service ekologisk mataffär, en second hand-butik och ett galleri.
För större kurser eller retreats vi har också möjlighet att erbjuda ca 10 extra sängar i privat boende i byn, mestadels enkelrum.
Det finns också en trädgård som hör till kurscentret där du hittar en mångfaldsträdgård inspirerad av permakultur, privat trädgårds lotter och ett parkområdet för vila och kontemplation.

Boende
Det finns bara ca 50 bädd platser för denna retreat. Vi har dubbelrum, 4-bädds och 6-bäddsrum i huset och för dem som föredrar enkelrum vi kan erbjuda det i privata hem.
Medtag egna lakan och handdukar och inne skor. Eftersom vi inte har en städerska, ber vi dig att städa ditt rum innan avresa.
Du kan handla i butiken både med kort och swish.
Det finns också en gästdator som du kan använda. Vi använder inte WiFi i huset mer än undantagsvis och vi ber dig att inte använda internet och mobil data på din telefon. Vi vill också att du undviker telefonsamtal under retreaten
Det går bra att stanna kvar på Kursgården extra nätter mot logikostnad. Egen mat lagas i vandrarhemsköket.
För att allt praktiskt skall fungera så smidigt som möjligt kommer vi att be dig göra några enkla karma yoga uppgifter som att hjälpa till med disk, städa toaletter samt hjälpa till att städa kurssalarna efter retreatens slut.

Mat
All mat som vi serverar är vegetarisk och i möjligaste mån ekologisk och närodlad och mestadels gluten och lactos fri. Frukost, lunch och middag serveras varje dag. Kaffe och te finns i pauserna. Om du har någon speciella diet, vänligen låt oss veta.

Paul Hurcombs kursavgift
2600 SEK betalas kontant vid ankomst.
Om du vill betala före ankomst blir kostnaden 240 GB pund via Paypal

Om du väljer att betala före retreaten, vänligen maila meetingsinstillness@gmail.com för ytterligare information.

Priser hel pension avseende mat och boende
2325 kronor i sovsal (22 bäddar på kursgården)
2725 kronor i dubbelrum (endast 2 tillgängligt på kursgården, fler i privatbostäder)
3125 SEK i enkelrum (främst i privatbostäder)
Mat och boende betalas i förskott i samband med bokning

Alla deltagare betalar helpension som en policy på kursgården

Bokning och betalning
För att boka skicka ett e-postmeddelande till Charlotta: info@ekofengshui.se med ditt namn, adress, telefonnummer, och ditt önskemål av boende. Efter att ha fått dina uppgifter kommer jag tillbaka till dig med tillgång till rum och betalningsinformation.

Avbokningsregler för retreaten
Mer än en månad före startdatum – full återbetalning minus 500 kronor admin avgift.
Mer än 2 veckor och mindre än en månad före startdatum – 50% återbetalning
Mindre än 2 veckor före startdatum – Ingen återbetalning
När retreat har börjat – Ingen återbetalning
Retreat biljetter kan ej överlåtas och du måste delta i hela retreaten.

Terms and conditions

Disclaimer for retreats

Paul makes no claims to be trained in any psycho therapeutic interventions and Pauls retreats are not intended or implied to substitute any medical advice, treatment or diagnosis. In his meetings he may share general advice, information and insights based on his own exploration of spirituality. But by joining for a retreat, you agree to the terms that any reaction to these communications is entirely and is only a product of your own interpretation, and therefore your own responsibility. Paul cannot give medical advice, so do not discontinue or disregard any professional medical treatment. You must not use his retreats as an alternative form of treatment or therapy. If you are considering or contemplating suicide or feel that you may be a danger to yourself or others, please notify the police or contact your local emergency medical services immediately. Paul is not a medical doctor nor a licensed psychotherapist.

Eget ansvar
Jag förstår att jag registrera sig för en self- inquiry retreat som kan aktivera en fysisk, emotionell och / eller psykologisk reaktion . Jag förstår att jag accepterar att ta det fulla ansvaret för att bedöma risken all aktivitet innebär för mig . Jag kommer att välja ett tryggt tillvägagångssättet för mig själv .
Dessutom förstår jag att Paul Hurcomb och alla assistenter och medhjälpare, inte är ansvariga för eventuella personskador, sjukdomar, skador eller förlust av personlig egendom i retreat lokalerna. Jag tar själv ansvar för eventuella skador eller skador jag kan uppleva som följder av deltagande i denna retreat.

Genom att anmäla dig till en retreat med Paul godkänner du dessa villkor.

Frågor och mer information
För frågor : kontakta Charlotta Ek – Åhrberg info@ekofengshui.se 
tel +46702411945 , +4622580198
Om kursgården : www.frid.nu
Om Stjärnsund : www.stjarnsund.com
Om Paul Hurcomb : www.meetingsinstillness.com

Detaljer

Datum:
april 18, 2019
Tid:
5:00 e m
Pris:
kr 2600