Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Tiny House fortsättningskurs – Del 2 av 2

oktober 17 @ 9:00 f m - oktober 21 @ 4:00 e m

kr 4000

Detta är en fortsättningskurs där vi ska bygga mer invändigt i vagnen och börja skapa en hemmakänsla. På dessa 5 dagar kommer vi försöka hinna med följande:

– installera kamin
– fixa lister
– dra el
– installera trappor
– göra färdigt taket
– göra klart sovloft
– börja på köket

Detta är en learning by doing kurs och du ska vara förberedd på mycket jobb och att testa olika verktyg. Vid kursens slut hoppas vi att du fått tillräckligt med prova-på erfarenhet att du själv vågar bygga något eget liknande.

Detta är del 2 av en 2-stegs kurs. Det går bra att komma på bara 1 av stegen eller båda. Del 1 av kursen hålls 3 – 7 oktober.
Info om del 1 finns här: https://www.facebook.com/events/279594016139806/

Vi bygger medvetet med billiga, återvunna, lokala, egengjorda och även konventionella material… Du får kunskaper som passar både till vagnsbygge och andra enkla byggnader. Du kommer få prova på och gå igenom de flesta moment som behövs för att bygga något liknande på egen hand.

Huset byggs på ett vagnsunderrede på ungefär 10 m2.

I Stjärnsund finns det även möjlighet att titta på ett antal vagnsbyggen som brukas på olika sätt, samt några som är under uppbyggnad just nu. Ni får även besöka Davids vagn som han bor i permanent och se hur det kan se ut med året runt boende i vagn.

– Max 10 deltagare

Detaljer

Börjar:
oktober 17 @ 9:00 f m
Slutar:
oktober 21 @ 4:00 e m
Pris:
kr 4000