Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till retreat i sköna Stjärnsund!

juli 9, 2017 - juli 12, 2017

kr 3950

Temat för retreaten är balans i en föränderlig inre och yttre värld. Vi kommer att göra övningar och meditationer för att hitta vårt eget inre lugn och stabilitet så att vi kan hålla vårt eget fokus trots yttre påverkan av omvärldsfaktorer.

 

Vi är på Fridhems kursgård i Stjärnsund i härliga Dalarna. Vi kommer att göra övningar utomhus också. På eftermiddagarna efter lunch, finns utrymme för att göra egna utflykter eller gå och bada i sjön. Så ta med badkläder och kläder för att vistas utomhus i. Anteckningsbok att skriva i efter övningar och meditationer är ett viktigt verktyg under retreaten. Det gäller att fånga de känslor och tankar som kommer till dig.

 

Du väljer om du vill vara i tystnad genom att sätta dig vid vissa bord under måltiderna. I meditationssalen är vi alltid tysta. Maten är vegetarisk så det blir ett bra tillfälle att rena kroppen även fysiskt.

 

Teknikerna som jag använder mig av under retreaten är mindfulness, ACT och schamanska healing metoder. Jag, Kicki, har arbetat med människor i många år, är socionom, Kognitiv terapeut, ADT-terapeut och Regressionsterapeut. På Fridhem har jag haft flera retreater genom åren.

 

Vi bor enkelt på Fridhem, vandrarhemsstandard, priset bestäms av om du bor i flerbäddsrum eller enkelrum. Lakan och handdukar får du ta med själv.

 

Du betalar för helpension, frukost fm fika, lunch, em fika, middag och kvällsfika. Tro mig, man blir hungrig av att meditera!! Priset inkluderar även arvodet för retreaten. I flerbäddsrum: Kostnad 3950 kronor. Anmälningsavgift 500 kronor sätts in snarast, vi har inte så många platser. Skicka ett mail med namn, adress o tel.nr. till catarinalagerstrom@yahoo.se, och sätt in anmälningsavgiften på konto Handelsbanken 6460-535444958, viktigt att ange namn! Catarina besvarar alla frågor rörande praktiska detaljer kring retreaten. Du som vill boka enkelrum ringer Catarina för enkelrumstillägg och bokning.

 

Varmt välkommen önskar Kicki och Catarina!

Catarina Lagerström tel: 073 7441491

Kicki Silverbern tel: 0733 837 101

Detaljer

Börjar:
juli 9, 2017
Slutar:
juli 12, 2017
Pris:
kr 3950