Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vildkvinnans Väg En helg Retreat för kvinnor

november 12 @ 6:00 e m - november 14 @ 4:00 e m

Vildkvinnans Väg
En helg för kvinnor som vill fördjupa och förkroppsliga kontakten med sin vilda natur.
Med sagoberättaren Stina Gray, kvinnocirkelledaren Grandmother Ellika Lindén och Prästinnan Camilla Måne.
På Fridhems kursgård, Stjärnsund, Dalarna
§
Med inspiration av sagor, sånger, trummor och dans tar vi oss närmare den vilda kvinnan inom oss. Hon som lyssnar till själens ylande och låter hjärtat och instinkten leda henne framåt på livets stig. Vi gör en resa i den mytologiska inre världen och ut i den magiska höstskogen för att närma oss Moder Jord, finna vårt ursprungliga vilda, och sjunga liv i Vildkvinnans kraftdjur.
Denna helg är upplagd som en resa in i dig själv, ner i jorden, hem till det vilda samt till kraften av gemenskapen i en kvinnocirkel, vår egen vargflock! Allt för att du skall stå stadig och fri som kvinna i din sanna natur. Camilla och Stina använder ceremonier, inre resor, dansritualer, sagor, kraftsånger, trummor och naturkontakt för att guida oss hem till vår inre vildkvinna.
Grandmother Ellika Lindén håller djupgående kvinnocirkel där vi alla får chansen att bli hållna i totalt ovillkorlig kärlek och medkänsla på ett sätt som bara hon kan. Vi får dela våra känslor och allt som ryms i våra hjärtan och komma riktigt nära varandra i cirkeln.
§
Varmt Välkomna till en vild, varm och transformerande helg för alla kvinnor som vill utforska vildkvinnans väg på djupet!
Info om oss som leder helgen
Tre kvinnor, i tre olika livsstadier, med olika gåvor vägleder oss på denna resa.
Camilla Måne: är en dedikerad kvinnocirkelledare och Prästinna utbildad i Glastonbury, England. Hon skapar ceremonier kring årstiderna i naturen och fullmånen samt skriver egen musik och målar. Hon brinner att stärka kvinnors psykiska hälsa, för samtalscirklar och kraften i gemenskap och är utbildad Socionom. www.colourfulcamilla.com
Stina Gray är en sagoberätterska och etnolog med rötter i Sverige och Nya Zeeland. Hennes berättande tar inspiration från folksagor, mytologi, skog och arkiv, och hon skriver även egna sånger och sagor. Framförallt brinner hon för att levandegöra det mytologiska landskapet och ge röst åt bortglömda berättelser. http://www.stinagray.com/
Ellika Lindén: är en vis kvinnocirkelledare som reser världen över för att hålla läger där människor öppnar sina hjärtan och lär sig lyssna till varandra och uttrycka känslor. Med sin ovillkorliga kärlek, starka medkänsla och sitt naturliga och enkla sätt skapar hon trygghet i en cirkel så att alla vågar släppa guarden. Ellika är också utbildad skådespelerska och har jobbat både med barn tv-program och teateruppsättningar.
§
Praktiskt
Anmälan och frågor till Mikaela, photo@mikaelalarm.se
Det går att åka buss från Hedemora till Stjärnsund på fredagen, men bussen går inte på söndagar. Kolla busstider på https://www.dalatrafik.se/.
Skriv i din anmälan om du önskar skjuts till Hedemora tåg station på söndagen. Skjuts till stationen ordnas av Fridhem för en liten summa.
Medtag: Trumma eller skallra om du har. Bok och penna. Varma kläder så att du kan vara ute samt något att sitta på i mossan. En symbol till altaret som representerar din vildkvinnosjäl eller innersta kärna för dig.
Varmt Välkommen!

Detaljer

Börjar:
november 12 @ 6:00 e m
Slutar:
november 14 @ 4:00 e m