Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vildkvinnans Väg

november 9 - november 11

kr 2300

Vildkvinnans Väg – en helg för kvinnor som vill fördjupa kontakten med sin vilda natur

9 – 11 november, Fridhems kursgård, Stjärnsund, Dalarna

Med inspiration av sagor, sånger, trummor och dans tar vi oss närmare den vilda kvinnan inom oss. Hon som lyssnar till själens ylande och låter hjärtat och känslan leda henne framåt på livets stig. Vi gör en resa i den mytologiska inre världen och ut i den fysiska naturen för att närma oss Moder Jord, finna vårt ursprungliga vilda, och väcka våra sinnen till liv.

Vi dyker djupt tillsammans via guidade inre resor, övningar och undervisning. Vi möter Urmodern/Gudinnan Hel och lär oss om hennes årshjul. Vi lyssnar till nornorna som träder genom slöjorna och ger visdom till oss på vår livsväg i denna årstid. I höstens mörker möter vi våra egna skuggsidor, omfamnar dem och spinner vidare på vår livstråd. Vi upptäcker vad vi behöver släppa taget om för att bli ännu mer hela, autentiska och vilda i våra liv.

Allt detta i cirkelns trygga famn där vi lyssnar till, stöttar, och speglar oss i varandra.

Avslutningsvis skapar vi en renande Livmodersrit överförd från Grandmothers och vidare från kvinna till kvinna för att öppna oss och skapa helig mark där det nya kan gro.
Varmt Välkomna till en intensiv och transformerande helg för alla kvinnor som vill utforska vildkvinnans väg på djupet!

§

Info om oss som leder helgen:

Tre kvinnor, i tre olika livsstadier, med olika gåvor vägleder oss på denna resa.

Camilla Måne: är en dedikerad kvinnocirkelledare och Prästinna utbildad i Glastonbury, England. Hon skapar ceremonier kring årstiderna i naturen och fullmånen samt skriver egen musik och målar. Hon brinner för samtalscirklar och kraften i gemenskap och är utbildad Socionom. (www.colourfulcamilla.com)

Stina Gray: är en vandrande sagoberätterska och skogskvinna med sina rötter i Sverige och Nya Zeeland. Hon utbildar sig till etnolog och skriver en bok om skogens bortglömda berättelser. (www.stinagray.com)

Margitta ”Eldsvan” Wigren: är medium, Priestess of Avalon, Rhiannon och Hel. Hon presenterar sig gärna som själslig Jordemor/Soulmidwife då det omfamnar hela hennes varande och tjänande. Margitta har skapat och verkat vid Gudinnetemplet Hels Vi under 10 års tid. Numera reser hon mycket och skapar ”pop up” tempel där hon är. (https://helsvigoddesstemple.weebly.com)

§

Praktiskt

I kurspriset ingår mat (vegetarisk) – frukost, lunch, middag och fika. Meddelar oss om du har några allergier.
– Kurs: 2300 kr
– Kurs och boende i flerbäddsrum: 2700 kr
– Kurs och boende i dubbelrum: 2900 kr
– Kurs och boende i enkelrum: 3100 kr

Anmälan och frågor: anmäl dig till Camilla: colourfulcamilla@hotmail.com – full betalning säkrar din plats (begränsat antal platser). OBS det räcker alltså inte att skriva att du kommer på Facebook-eventet, utan för att anmäla dig måste du skicka ett mejl till Camilla och betala för att säkra din plats.

Betalning: Du kan betala till Camilla genom att swisha till 073-7086130 eller sätta in på hennes konto i Handelsbanken clearingnummer 6276, kontonummer 698006208

Det går att åka buss från Hedemora till Stjärnsund på fredagen, men bussen går inte på söndagar. Skriv i din anmälan om du önskar skjuts till Hedemora tåg station på söndagen. Skjuts till stationen ordnas av Fridhem för en liten summa.

Medtag: trumma eller skallra, en tunn sjal och en röd ros. Bok och penna. Varma kläder så att du kan vara ute samt något att sitta på i mossan. En symbol till altaret som representerar din vildkvinnosjäl eller innersta kärna för dig.

Välkomna!

Detaljer

Börjar:
november 9
Slutar:
november 11
Pris:
kr 2300