Mapu Sisters – Sisters of the Earth – Från Bön till Kreativitet

Mapu betyder jorden, Mapuche betyder pelople of the Earth. Läkningsceremonier, användandet av örter och hantverken är centralt i kulturen, samt kvinnans skapande kraft mellan världarna. Detta möte är en hyllning till våra förfäder som lever inom oss än.
Ett kall till kvinnor i alla åldrar att hållas i det kraftfulla feminina och släppa loss det kreativa!
Kom och dela tillsammans med andra systrar och njut av den sköna natur omgivningen. Ta del av Yoga, herbalism, växtfärgning och ceremonier som tar dig djupt i ditt inre, till en härvaro där intentioner kan vävas samman.
Djupdyk i din kropp och centrera dig med olika yoga praktiker. Bland andra Himalayas Kriya Yoga som jobbar med kroppens och de universella energierna genom andningen. Gudinneyoga i lugnt feminint flöde, från yang till embodied yin, ledda meditationer och mer därtill. För alla- oavsett tidigare erfarenheter!
Lär dig mer om naturens vilda växter och hur de kan användas för att stötta våra kroppar. Var för sig och i kombinationer, infusioner, smoothies, sallader, de finns överallt!
Ta del av ritualer för att hylla livet i din och andras närvaro och öppna upp i cirklar där allt är välkommet och mottaget. I systraskap och kärlek stärker vi oss själva och andra!
Lär dig om växtfärgning, vi experimenterar med olika växter, blommor samt vardagens kompost genom att extrahera färgämnen och lär oss trycka och hel färga. Med tid och tålamod skapar vi våra egna böneflaggor!
Låt din kropp föras av musik och låt den feminina energin ta plats och dyrkas med Shakti Dance där vi tillsammans tar fram gudinnan i oss!
Från djungelmedicinernas kvinnor i Anderna kommer Munay- ki riterna tillägnat livmodern. En portal i oss kvinnor som genom riterna får läkning och kärlek. Den 13e och sista riten “the rite of the womb” kommer att tilldelas i en initiations ritual.
Kakons kärlek kommer vara med oss vid olika tillfällen med närvaro och kraft!
Plantbaserad mat serveras och ingår i retreatet! Även en del Karma Yoga

Datum

2023-06-08 - 11

Tid

All Day