Fridhems Vandrarhem

Boka rum

Välkommen till ett genuint boende i Stjärnsund, södra Dalarna. Fridhem är en stor rödmålad träbyggnad  från 1890-talet belägen mitt emot kyrkan. Bakom huset finns Fridhems trädgård,  en anlagd mångfaldsträdgård med skogsträdgård, öppen för besökare och med visningar sommartid  anordnade av Permakulturföreningen Stjärnsund.

Stjärnsund är omgiven av vackra sjöar och tillhörande promenadstråk, här finns Stjärnsunds Herrgård med Engelska parken med en magisk trollskog. Sommartid allmän badplats vid Björnnäbba och möjlighet att hyra kanot i Stjärnsundskiosken, Stjärnsunds välsorterade lanthandel. 

Vintertid möjlighet till skidåkning runt Sörbosjön med elljusspår och skridskoåkning på sjön Grycken. Närhet till alpina anläggningar i Romme och Kungsberget på bara 7 mils avstånd.

Fridhems vandrarhem har 8 gästrum med totalt 26 bäddar. Vi har ett gästkök och flera toaletter och duschar som delas med andra gäster.

Du kan boka dubbelrum, trebäddsrum eller familjerum. Vill du ha ett enskilt rum bokar du ett dubbelrum för dig själv.

Fri parkering på framsidan av huset.

Om du behöver avboka ditt rum så behöver det göras senast 24 timmar före vår incheckningstid som är kl 17.00, för att slippa betala.

Som gäst hos oss har du möjlighet att delta i öppna event såsom fridans, slängpolska, yoga eller qi gong när det händer.